- Наявність: В наявності
- Код товару: 307554
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Мангал як явище прийшов до нас із Кавказу. Слово «мангал» у перекладі означає «кошик із вугіллям». Є безліч різновидів мангалу, але суть процесу приготування однакова: невеликі шматочки попередньо замаринованого м'яса нанизуються на металеві прути - шампури і, обертаючись, підсмажується високо над вугіллям за високої температури. Таким чином, м'ясо швидко покривається скоринкою, а велика відстань від вугілля дозволяє пропікатися йому всередині. На відміну від мангалу, в барбекю для смаження м'яса використовується решітка, розташована невисоко над вугіллям, насипаним на другі ґрати, розташовані нижче. Вугілля дають середній жар, м'ясо, нарізане упоперек волокон великими шматками (стейки, котлети), знаходиться ближче до вугілля, але запікається довше. М'ясо для барбекю не маринується, але в процесі приготування постійно змащується спеціальним соусом-маринадом. Мангал зі знімною жаровнею та гарними ніжками – дровницею. Жарівня виготовлена із листової сталі товщиною 3мм. Конструкція виробу оснащена бічними ручками. Жаровня мангалу прикрашена декоративними завитками і розрахована на 10 шампурів. У комплект до мангалу входять кочерга та совок. Габаритний розмір: ВГШ - 900х600х1200 Розмір жаровні: 150х350х700, товщина металу 3мм Основа: профільна труба У комплекті кочерга та совок.